## 1. Odpojení sociálních účtů

Své sociální účty (například Instagram nebo TikTok) můžete kdykoli odpojit:

- Přejděte do Settings
- Otevřete Connected Accounts
- Klikněte na Disconnect

Když účet odpojíte:

- Odstraníme propojení s danou platformou
- Smažeme autentizační údaje (například access tokens)
- Přestaneme z tohoto účtu shromažďovat jakákoli data

## 2. Smazání pracovního prostoru (pouze vlastníci)

Pokud jste vlastníkem pracovního prostoru, můžete smazat celý pracovní prostor.

Když je pracovní prostor smazán:

- Všechna data související s pracovním prostorem jsou naplánována ke smazání
- To zahrnuje všechny uživatele, propojené účty, kampaně a odeslaný obsah
- Data jsou trvale smazána do 30 dnů

## 3. Klientské účty

Uživatelé s rolí client momentálně nemohou svůj účet smazat samostatně.

Vaše data budou smazána, když:

- Vlastník pracovního prostoru smaže pracovní prostor, nebo
- Odpojíte své propojené sociální účty (částečné smazání dat)

O smazání účtu můžete také požádat tak, že nás kontaktujete na hello@marmaladeskies.dev

Vaši žádost zpracujeme a váš účet i související data smažeme v přiměřené lhůtě.

## 4. Jaká data mohou být smazána

V závislosti na vašich akcích může smazání zahrnovat:

- Profilové informace (jméno, email, avatar)
- Data propojených účtů (usernames, profilové informace, autentizační údaje)
- Data kampaní a odeslaný obsah
- Technická a uživatelská data spojená s vaším účtem

## 5. Uchovávání dat

Některá data můžeme uchovávat, pokud je to vyžadováno:

- pro splnění právních povinností
- pro prevenci podvodů nebo zneužití
- pro vymáhání našich Podmínek služby

## 6. Doba zpracování

- Odpojení sociálního účtu: okamžitě
- Smazání pracovního prostoru: do 30 dnů

## 7. Kontakt

Pokud máte dotazy ohledně mazání dat, kontaktujte nás na: hello@marmaladeskies.dev
